Máté története

Máté ép hallással született, 4 éves korában siketült meg egy szerencsétlen baleset következtében.
Most 12 éves, az érdi Vörösmarty Mihály nyolc osztályos gimnázium tanulója, párbajtőrözik, focizik, úszik és nem mellesleg Bolyai matematika versenyeken indul – és nyer meg.
mate2

Péter története

„Egy szombati napon arra ébredtem, hogy süket vagyok. Előző éjjel még néztem a tévét, reggel már nem hallottam semmit.”
Komlós Péter (70) közel 17 éve él cochleáris implantátummal, melynek köszönhetően visszakapta egy betegség következtében elveszített hallását.
2016-03-14 14.49.48

Beni és Ricsi története

Adott egy család, ahová egymás után két fiú is hallásproblémával született. „Hihetetlen, de már azt is nehéz volt észrevenni, hogy egyáltalán van valami baj a fiúk hallásával.”
FBR_1

Eszter története

"El sem tudom mondani, mennyire élvezem, hogy újra hallok. Megtapasztaltam, milyen újra hallani az anyukám hangját, a madárcsicsergést, vagy amikor elmegy egy vonat. Azt gondoltam a műtét előtt, hogy olyan robotosabb lesz majd a hangzás, de én pontosan ugyanolyannak hallok mindent, mint előtte."

Lili története

Lili teljesen siketen született, és egyéves korában kétoldali cochleáris implantátumot kapott. Lili édesapjától megtudhatjuk, hogy a korai kezelés milyen nagy segítséget jelentett a kislány számára mind a tanulásban, mind a társasági életét tekintve.

Márta története

Márta valóban érzi a különbséget, amióta lecserélte Nucleus® 5 rendszerre a korábban használt Freedom® eszközét. Ismerje meg történetét, amelyben elmeséli, hogy milyen tapasztalatai vannak a könnyű, praktikus és tiszta hangot biztosító eszközről.

Judit története

Judit első cochleáris implantátumát négyévesen, a másodikat pedig tízévesen kapta. Ismerje meg történetét, amiből kiderül, hogy Judit életébe milyen változást hozott a Cochlear technológiája.

Balázs története

Az idegi halláscsökkenés eredménye a hallott hangok erősségét és tisztaságát befolyásolja. Az ilyen károsodások Balázs elárulta, hogy eleinte nem is gondolta, hogy ilyen jó lesz az élete a cochleáris implantátummal. Ismerkedjen meg Balázs történetével, aki elmeséli, milyen változásokon ment keresztül az élete, amióta belevágott az implantációba.

ingyenes

hallásviszgálat
és konzultáció!

Foglaljon

időpontot most!

Audiológusaink ingyenesen megvizsgálják, és az eredmények függvényében egy személyes konzultáció keretében kap felvilágosítást a továbbiakról.

* Kötelezően kitöltendő adatok

* vagy

Elfogadom az Adatkezelési nyilatkozat-ot

Close Menu